עוצמת השוק של דפיברילטור חיצוני

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/06/2022 | 09:37 | מאת: רפי

יש בשוק דפיברילטורים זולים יחסים שנותנים שוקים בעוצמה של 150-200 ג'אול, ויש דפיברילטורים יותר יקרים שמגיעים ל300-360 ג'אול. עד כמה ההבדל הזה משמעותי בעיניך?

לא ברורה לי שאלה. האם מדובר ב-AED - דפיברילטור אוטומטי? ידני? לצורך מה? איפה ימוקם? יש פרמטרים חשובים במעפיינים של דפיברילטורים חוץ מעוצמה - וכדאי לקחת בחשבון את כולם.

11/06/2022 | 02:16 | מאת: רפי

מדובר על AED, דפיבירילטור אוטומטי או חצי אוטומטי לשימוש על ידי אנשים רגילים במקומות ציבוריים כמו קניונים וחדרי כושר, או אפילו בבית. כולם נותנים היום שוק ביפאזי.

שלום שוב. נראה לי לפי התשובות שלך שהנושא דורש דיון עם הרבה משתתפים. זה לא שאלה לפורום באינטרנט. אני לא יודע במה מדובר, אבל מציע לארגן דיון בקבוצה שיכלול גורמים שונים כולל Experts, מארגנים של הפרויקט ואז ועשות סקירה של מכשירים. אתם תצטרכו לקבל החלטות גורליות. זה לא לפורום

מנהל פורום הפרעות קצב לב