תחושת דופק באה והולכת בוושט או בגרון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/05/2022 | 09:15 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 56 , עודף משקל , לחץ דם תקין ומאוזן ע"י רמיפריל 5 מ'ג ביום , ושומנים בדם מאוזנים ונמוכים ע״י סטטור 5 מ'ג. בחודשים האחרונים יש לי מידי פעם תחושה של דופק כאילו שממוקם בוושט או בגרון . זה סתם מעצבן כזה מופיע וזה נעלם. אקג שעשיתי לפני כמה חודשים היה תקין , הדופק שלי סדיר סביב 76 בממוצע גם בזמן שאני מרגיש את הפלפיטציות . אין לי כאבים ואין לי מיחושים בחזה והנשימה תקינה . מבחינת מחלות רקע אחרות יש לי תסמונת מעי רגיז . האם זה יכול להיות קשור לקיבה . לגזים שיש לי ? ריפלוקס? תודה .

יש סיכוי שמדובר בהפרעות קצב לב. קרוב לוודאי לא קשות. בכל מקרה ממליץ להיבדק אצל קרדיולוג, רצוי אצל מומחה להפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב