נטילת אליקוויס ותופעות הלוואי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/05/2022 | 22:46 | מאת: בר

ערב טוב דוקטור האם טיפול באליקוויס 5 מג פעמיים ביום בלי אבחנה חד משמעית של פרפור פרוזדורים יכול להיות מסוכן ? האם יש צורך בניטור בדיקות דם בטיפול הנ"ל ? יש לציין ברקע שינויים איסכמיים רבים בחומר הלבן המתאימים למחלת כלי דם קטנים בוצעה סגירת pfo עדיין דלף בינוני בבדיקות הולטר קרדיו r אירוע של at שנרשם בטעות כaf אירוע בודד של avb1 שנרשם כavb נוירולוג המליץ לקחת טיפול של אליקוויס 5 מג פעמיים ביום במקום אספירין לבנתיים להשתיל ilr האם טיפול זה בטוח במידה ולא עברתי פרפור פרוזדורים? תודה רבה על המענה

סיכונים בטיפול בנוגדי קרישה לא קשורים לקיום פרפור פרוזדורים. אבל הצדקה לטיפול הזה קשורה מאוד לאבחנה הזאת. אני ממליץ בחום להתיעץ עם מומחה בנושא הזה מכוון שיש חשיבות רבה לשאולות שלך.

20/05/2022 | 13:15 | מאת: בר

האם הכוונה להתייעץ עם נוירולוג או אלקטרו פיזיולוג ? האם ניתן להגיע אלייך באופן פרטני או למרפאה בבלינסון ? תודה רבה על המענה

מנהל פורום הפרעות קצב לב