האם בדיקות מעידות על סיכון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/05/2022 | 08:11 | מאת: תודה

בן 25 עשו לי אקג, אקו לב, בדיקת מאמץ- כול אלה תקין ב100% הולטר 48 12 לידים - התגלו 10 פעימות מוקדמות ממקור חדר ימני עליון שאלות שלי 1. האם זה מסוכן? קשור לדום לב? רופא שלי אמר לי להתעלם מזה לגמרי כאילו לא קיים.. 2. האם זה מתאים לתלונות שלי? תלונות שלי: תחושה לפתע שהלב עוצר לרגע (מאוד מפחיד כול הגוף משתנק) או תחושה של פעימה כפול (ואפילו משולשת מרובעת בבת אחת) או תחושה של פעימה חזקה עוצמתית פי מאה מהרגיל שזה קורה, מאוד מאוד מפחיד , פעם אפילו הלכתי לבית חולים , מסתחרר לרגע, קצת משתנה הנשימה בעיקר שוק לכול הגוף אך פיזית מעולם לא התעלפתי או קרה לי משהו ״קשה״ אך שוב *מאוד מפחיד*

כן זה יכול לההסביר את התלונות. הנמב לא מסוכן - במידה ובדיקות תקינות מלבד זה

מנהל פורום הפרעות קצב לב