הפרעות קצב בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/04/2022 | 13:21 | מאת: תאו

שלום רב, אני בן 46 , בריא ברך כלל, סובל מלץ דם גבוה ממוצע 140/95 , כרע מקבל כדור להורדת לחץ דם. בתקופה אחרונה חשת סוג שהלב עוצר לשניה וחוזר שיתית ECG במראפה בשראה ישיש פעימה מוקדמת. הופניתי לעשות בדיקת אקו לב במאמץ ובדיקת הולטר ל 24 שעות. תוצאות האקו שהתקבלו - היו תקינות ללא אסכימה צילום חזה -גודל לב תקין בבדיקת הולטר נרשם כך- קצב סינוס ממוצע 82 לדקה ביממה (64-119) נרשמו הפרעות קצב מסוג חדריות : בודדוץ-2205, זוגות 7 על חדריות בודדות - 41 אני לא מרגיש כאבים מלבד התחושה מדי פעם של פעימה חסרה בדיקת ההולטר הדאיגה אותי אודה לשובתך

מה השאלה?

18/05/2022 | 12:22 | מאת: תאופיק

השאלה אם מספר הפעימות המוקדמות היומיות חריג מה דעתך.לגבי התוצאות ואם יש צורך בהשלמת בדיקות

מנהל פורום הפרעות קצב לב