ניתוח הולטר לב עם תוצאות של בעיות בהולכה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/04/2022 | 11:57 | מאת: סנואי

גיל 68 לאחרונה תחושות של חולשה, עיפות כאב בגב עליון לחץ דם. הופנה להולטר לב ולאקו לב.. בבדיקת הולטר סינוס: מהחרות מינימלית 43 מהירות מקסימלית 96 מהירות ממוצעת 65 הפרעות קצב חדריות vpcs 1030 במשך הבדיקה בפיזור הומוגני ביממה. ניצפו 7 זוגות וקטעי ביגימינה,טרגמניה. הפרעות קצב על חדריות: apcs ניצפו 14 הפרעות הולכה; לא ניצפו שינויים משמעותיים בקטעst- גלי t הפוכים בערוץ 1 ) הערה שלי, הסימן הזה היה לי גם באקג קודמים אני אמור לנסוע לחול בשבוע הבא: 1. האם בממצאים דןרשים טיפול דחוף? 2. האם יש כאן חשש לאירוע לבבי? 3. מהו הטיפול במקרים כמו שלי? תודה על כל תגובה בבקשה רק לא לאמר לקרדיולוג... כי אני קובע תור אבל בגלל הנסיעה ממש חושש ...

צר לי, אבל... גם בדברי פתיחה של הפורום וגם בתשובות רבות אני מדגיש שפורוםזה לא מרפאה לקבלת יעוץ. לכן אצטרך בסוף כן להפנות לרופא שלך. בהולטר ישנם ממצאים של הפרעות רצב ממקורות שונים וזה דורש התייחסות של רופא, החלטות לגבי המשך בירור וטיפול. גם שאלות לגבי הנסיעה יש לשאות אצל רופא.

מנהל פורום הפרעות קצב לב