אחרי אבלציה בגלל פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/04/2022 | 14:24 | מאת: מרי

שלום אני בת 80 לפני ארבע שנים עברתי אבלציה ,כי תרופות וחשמל לא היטיבו.וסבלתי מאד 40 שנה מפרפור פרוזדורים.ואחרי האבלציה הפרפור נרגע.הקרדיולוג נתן לי פרופקס 300 שלוש פעמים ביום.בית מרקחת של מכבי כבר לא מייבאים תרופה זו.האם אני אמורה להמשיך עם התרופה ואם כן מה התחליף לפרופקס?התור לקרדיולוג עוד שלושה חדשים.ואני בלי שום תרופה. בתודה רבה

התרופה Propafenone נמכרת בשמות שונים. רוקחים יכולים לתת תרופות בשמות אחרים

מנהל פורום הפרעות קצב לב