קרדילוק 1.25 להפרעות קצב קצרות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/04/2022 | 23:24 | מאת: Linoy

שלום וברכה לך קיבלתי כדור קרדילוק כטיפול לא קבוע יומיומי אלא רק לימים שאני מרגישה אירועים עם הלב פעימות מוקדמות הפרעות קצב קצרצרות וכד הענין הוא שאני עם לחץ דם 95על60 בבסיסו לפעמים מגיע ל110 ולא יותר ככה אני מאז ומעולם 1. האם מותר לחצות כדור קרדילוק 1.25 מג ולקחת רק בימים/שעות שיש לי את אירועי הקצב ? זה קורה לי לרוב לפני ביוץ/מחזור 2. איזה כדור פחות מוריד לחץ דם/דופק, פרולול 10 מג או קרדילוק 1.25 מג 3. האם קרדילוק יותר מתאים להפרעות קצב מאשר הדרלין/פרולול? תודה רבה לך

לא חושב שיכול לענות. טיפול בקרדילוק "SOS" - ז"א רק בימים שמרגיש דפיקות לב הוא לא נכון. אני מציע לפנות להתיעצות מסודרת אצל מומחה להפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב