שאלות לגבי קוצב לב חדש ותיפקודיו

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

29/03/2022 | 17:46 | מאת: פיני

שלום רב ,לאחר הפרעות קצב מסוג פירפור ריפרוף וטכיקרדיה ,ואבלציות שלא צלחו ,הושתל קוצב לפני חודש מסוג ddd, הפרעות הקצב נמשכות ומטולת תרופתית ביום א הקרוב אנו בביקורת ראשונה של הקוצב ,האם ניתן לכוון את הקיצוב מעבר לגבול תחתון ( כוון 60 ) גם לקצב עליון ( 140 למשל) כדי שבדופק גבוה יותר הקוצב יכנס לפעולה , 2. האם ניתן לעשות היפוך חשמלי עם הקוצב. פיני

קודם כל לא ברור לי למה שאלות כאן ולא במרפאה בה אתה מטופל. 1. קוצב לא נותן לדופק לרדת. קוצב לא מונע דופק גבוה. 2. כן - אין בעיה בזה

מנהל פורום הפרעות קצב לב