פעימות מוקדמות במנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/03/2022 | 23:32 | מאת: אביעד

דוקטור שלום בן 37, בריא בדרך כלל. מתאמן שלוש פעמים בשבוע. לאחרונה התחלתי להרגיש פעימות מוקדמות רבות, בעצת הרופא שלי ניגשתי לבצע בדיקת מאמץ. ביצעתי בדיקת אקו לב במאמץ, אשמח לשאול שאלה לגבי התוצאות. נכתב כי הבדיקה תקינה מבחינה קלינית, לא נצפו שינויים בstt , אך נצפו מספר פעימות מוקדמות בודדות במאמץvpbs. בסיכום הבדיקה נכתב : במנוחה התכווצות הדפנות של חדר שמאל היתה תקינה, מיד לאחר המאמץ הודגמה התכווצות היפרדינמית של של כל הדפנות של החדר השמאלי. לסיכום -ללא סימנים אקוקרדיוגרפיים של איסכמיה מיוקואדיאלית במאמץ. רציתי לשאול האם הבדיקה באמת תקינה למרות שנצפו פעימות מוקדמות בודדות במאמץ??

יש לפנות לרופא. צריך לעבור על בדיקה. לא יכול ללת תשובה על בסיס סיכום בלבד.

מנהל פורום הפרעות קצב לב