לופריקורדר cardio r הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/02/2022 | 23:07 | מאת: מאי

שלום דוקטור בת 48 לאחר צנתור לב pfo שעברתי לפני כשמונה חודשים מאז סובלת מקוצר נשימה במאמץ הכי קל פלטיפציות תחושות של טרום עילפון דופק גבוה במנוחה מוחלטת נוטלת קרדילוק 1.25 פעמיים ביום בצעתי בדיקת לופ ריקורדר קרדיו r למשל חודש התפלגות הממצאים Av block 1 -3% Atrial fibrillation -1% Sinus arrhythmia 2% % 64 Sinusitis bbradycardia Sinus tachycardia 3% Ventricular ectopy 17% Sinus rhythm 11% התור לקרדיולוג רק בעוד כשבועיים האם סובל דיחוי ? תודה רבה על המענה

קשה לי להיתרשם הסיכום הקצר לגבי דחיפות. יש הפרעות קצב שדורשות התייחסות.

מנהל פורום הפרעות קצב לב