פעימות מוקדמות התלבטות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/01/2022 | 17:10 | מאת: ליאור

שלום רב בן 49, לפני 5 חודשים הופיע לי פרפור של שעה וחצי בערך התחלתי טיפול קרדילוג 2.5 וריטמקס 300 פעמיים ביום אחרי חודש וחצי שוב היה לי פירפור של שעה וחצי (סה"כ 2 פירפורים של שעה וחצי בחמישה חודשים) פעם בשבוע שבועיים יש לי התקפה של הרבה פעימות מוקדמות שעוברות לאחר 48 שעות אני מתלבט האם לעשות אבלצייה (מאוד מפחד מזה) או להגדיל מינון של התרופות או לשנות אותם. והאם אבלצייה בכלל עוזרת לפעימות מוקדמות ?

אני מצטער, אבל השאלה באמת לא במקום. קשה לענות כאן- בפורום. כדי להבין יתרונות וחסרונות של כל גישה, יש לקחת בחשבון מרכיבים שונים. אני תמיד מדיין את זה עם המטופלים בפרטי פרטים. כל מה שאני יכול להגיד באן - 1. טיפול בפרפור פרוזדורים הוא חשוב וידוע שהוא יותר מוצלח אם מתחילים מוקדם. 2. מאו ממליץ לדבר עם מומחה בנושא

מנהל פורום הפרעות קצב לב