הולטר לב- הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/01/2022 | 23:06 | מאת: יואל

שלום, אני בן 71, רזה, מטופל שנים לסכרת ולשומנים בדם. ב-6/2021 בצעתי בדיקה במאמץ עם תוצאה "שלילי קלינית ואלקטרוקרדיוגרפית".בשנת 1976 אובחנתי כסובל מהפרעת קצב מסוג אקסטרהסיסטולות. לאחרונה ביצעתי בדיקת הולטר לב 21.23 שעות הפרעות קצב חדריותPVC'S 229 בודדים בפיזור לא הומוגני, ביגמניה אחת צמד אחד. הפרעות קצב על חדריות PAC'S 5730 (כ-6.2% מכלל הפעימות) בפיזור הומוגני חלקם עם אברציה רובם בודדים 34 צמדים. מעט קטעים של טכיקרדיה עלייתית עד למשך 5 פעימות ומהירות 120 אין הפרעות הולכה אין שינוי ST. מה עלי לעשות האם אני חולה לב?

עליך לפנות לרופא. הפרעות קצב שמתוארות לא דווקא מצביעים על "מחלת לב". גם לא "קשות" ללא ידע על כל ההיסטוריה ל א יכול להרחיב. בכל מקרה - יש לפנות לרופא שלך

31/01/2022 | 12:12 | מאת: יואל

שלום, מכבד את תשובתך ומודה לך, בטעות סימנתי NEG במקום POS

מנהל פורום הפרעות קצב לב