הפרעות קצב לב מודאג מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/01/2022 | 20:42 | מאת: כרמי

שלום בן 40 מעשן הולטר 48 שעות נרשם נצפו 49vpcs במשך הבדיקה בחלקים הופיעו בצורת טרגמניה חדרית נצפו קטעי סינוס ארתרמיה Vpbs apss בריקדריה נצפו אירוע 1 אירועי ממקור על חדרי נצפו 17 פעימות אירועים ממקור חדרי 49 vpcs בחלקם הופיעו בצורת קטע של טרגמניה חדרית מה זה אומר דר האם זה מסוכן אני מאוד מתלונן על הפרעות קצב מפחידים מאוד שמקרינים לי ליד והרגשה של קוצר נשמה

הבדיקה מראה הפרעות קצב ממקור חדרי. ותר מזה קשה לי להבין מהסיכום. מציע לפנות לרופא המפנה לבדיקה.

31/01/2022 | 11:53 | מאת: כרמי

תודה דר על המענה אבל ההפרעות האלה הם מסוכנות ? יש ממה לחשוש?!, יש לי עוד שבועיים תור לרופא זה מה שהיה כתוב בסיכום של הבדיקה,

ראה תשובה לי עד הסוף. אני לא יכול לדון על סיכום קצר. יש לפנות לרופא המפנה

מנהל פורום הפרעות קצב לב