בדיקה שגרתיתי לפני ניתוח ביד

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/11/2021 | 08:51 | מאת: מיכל

שלום וברכה הפענוח repolarization abnormality v1-4 non specificnon specific אני מרגישה טוב הכל רגיל אצלי ,אין לי גם בדיקה להשוואה פשוט נתבקשתי לפני הניתוח להביא אקג תודה מראש יש צורך לעשות משהו?

לא הבנתי את שאלה

30/11/2021 | 19:24 | מאת: מיכל

האם צריך המשך מעקב אצל קרדיולוג? האם הבדיקה תקינה? האם יש משמעות לתשובה הזו אם אין לי שום סימפוטים?

1. האם בדיקה תקינה או לו - יש לשאול את הרופא שרואה את האק"ג. 2. האם יש צורך בבדיקה אצל קרדיולוג- אותה תשובה. לא ניתן לקבוע על בסיס פענוח קצר של אק"ג. אני לא יכול לתת יעוץ פה. יתרה מזאות אני אפילו לא יכול להתייחס לפיענוח בלי לראות את התרשים. באופן כללי - כשמשתמשים בפיענוח במילה "שינויים בלתי ספציפיים" -מתכוונים לשינויים "קלים? אבל אני לא יכול לדון על זה

מנהל פורום הפרעות קצב לב