post conversion pause

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/10/2021 | 00:35 | מאת: טדי

שלום דוקטור לאשתי היו מספר אירועים שהראש נשמט לכמה שניות ואז היא חוזרת לעצמה באופן ספונטני .ברקע יש לה פרפור עליות .הרופא חשד שמדובר ב post conversion pause .היא אושפזה בבית חולים ונוטרה במחלקה הקרדיולוגית שם נצפה post conversion pause במשך 4.8 שניות ללא איבוד הכרה ולכן מזמנים אותה לעשות PVI ואחר כך הקטנת הטיפול התרופתי מה שיפחית את הסיכון ל post conversion pause הבעיה היא שאנחנו לא בטוחים שזה הבעיה מכיוון שלאחר שחרורה מהיחידה היה ארוע נוסף כזה והיא היתה עדיין מנוטרת ובניטור נצפה סינוס ללא פאוזה .הדבר גם כתוב במכתב השחרור .והשאלה שלנו היא האם הדבר מטיל ספק באבחנה ויכול להיות שהסיבה היא אחרת או שבכל מקרה post conversion pause של 4.8 שניות מחייב טיפול ב PVI כמו כן רצינו לדעת האם באמת הטיפול ב post conversion pause הוא על ידי PVI האם אפשר לעכב את הטיפול כדי לקבל חוות דעת נוספת או שזה מסוכן לחכות את פרק הזמן עד לקבלת חוות דעת נוספת תודה רבה

ממליץ באמת לקבל חוות דעת נוספת, אם יש ספיקות, אבל לא לדחות יותר מדי.

מנהל פורום הפרעות קצב לב