הפרעות חרדה או הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

12/09/2021 | 03:03 | מאת: תומר

שלום רב, בן 21 ללא מחלות רקע ומחוסן שני מקורונה. בשבועות האחרונים התחילו לי כאבים באזור הלב, מה שהקשה על פעולות יום יום, רצנו לאקו לב, בדיקות דם למציאת דלקת ולצילום חזה והכל היה תקין. אמרו לי שזה כנראה חרדה, ואכן חטפתי כמה התקפי חרדה לאחרונה. אבל אני פשוט מרגיש את הלב שלי לפעמים דופק או כזה מתכווץ וזה גם לפעמים כואב ביד ובכתף. אני לא יודע אם עברתי התקפי לב או זה חרדה? כי זה נמשך יותר מכמה דקות לפעמים. עשיתי הולטר לפני כמה ימים ומחכה כרגע לתשובה אשמח לייעוץ. אני לא רגוע

לא תוכל לקבל יעוץ כאן. זה פורום- לא מרפאה. בגדול בדיקות תקינות שביצעת עד כה מעודדות. כמובן קשה לי לקבוע האם הכל תקין או לא. מניח כן- אם ככה נאמר. התקפי חרדה יכולים לגרום לתחושות דומות לאלה שתיארת, אך בכל מקרה חייבים לשלול בעיה אחרת.\אם יש עדיין ספיקות- מציע לפנות שוב לרופאים

מנהל פורום הפרעות קצב לב