איוושה סיסטולית וחיסון

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

26/08/2021 | 14:29 | מאת: טליה

שלום לאור נושא תופעות לוואי החיסון אשמח לדעת האם העובדה שיש לי איוושה סיסטולית רלוונטית לעניין החיסון ה 3

זה פורום להפרעות קצב לב. פנית בפורום הלא נכון. מצד שיני לא ניתן בכלל לענות על השאלה שלך. אוושה - זה רק ממצא בבדיקה. משמעות של ממצא שונה מאוד בין מקרה אחד לשיני ויש להפנות את השאלה לרופא המטפל ו/או קרדיולוג. מצד שלישי - כל מה שכשור לחיסונים. תופעות לוואי של החיסונים ל-COVID נדירים (למרות הדיונים האין- סופיים בתקשורת) והתוויות נגד חיסון גם מעטים וברורים, ידועים לכל רופא.

מנהל פורום הפרעות קצב לב