סגירת מום לבבי pfo ונטילת קרדיולוק

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/08/2021 | 14:30 | מאת: גל

שלום דוקטור אני אמורה לחזור על בדיקת הולטר לב 48 שעות ביומיים האחרונים היה לי יום לאחר יום עליית דופק ל160 במנוחה מוחלטת ללא שום מאמץ מיוחד קמתי מהמיטה והתיישבתי זה הכל 2 האירועים היו מספר דקות ממושכות והיו גם דפיקות לב מהירות וחזקות הפעם הראשונה שזה קרה ביום ראשון לקחתי קרדיולוק 1.25 תוך כחצי שעה המדדים חזרו להיות תקינים הבוקר שוב אותו אירוע לא לקחתי קרדיולוק והמדדים התייצבו תוך כחצי שעה שאלה בבקשה האם לפני הולטר לב 48 שעות עליי להפסיק את נטילת הקרדיולוק ? האם לפני הולטר לחץ דם יש צורך להפסיק ? המצנתר שביצע לי את סגירת הpfo אמר שאין קשר לסכירה ושאקת קרדיולוק על בסיס קבוע יש לציין שמאז הסגירה לחצי הדם שלי נמוכים סביב 100/55 קרדיולוג נוסף אמר שעדיף שאקח רק שזה קורה אני לא יודעת מה לעשות אשמח לשמוע ממך מה דעתך תודה רבה על המענה

שוב ושוב אני צריך להזכיר שזאת לא מרפה לקבלת יעוץ. לא יכול להמליץ על טיפול. באופן כללי. לקיחת טיפול זה או אחר לפני בדיקות- זאת ההחלטה של רופא המפנה לבדיקה

מנהל פורום הפרעות קצב לב