הולטר 24 שעות תוצאה.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/05/2021 | 18:09 | מאת: עירית

קצב מקסימלי 132 מינימלי 65 הפרעות קצב חדריות 758 ממוצע לשעה 32 על חדריות 3087 סינוס, ממוצע לדקה 86 פעימות על חדריות מרובות פעימות חדריות ממוצע בשעה 32 סהכ הפרעות קצב חדריות 0.6% מה אומרות ההפרעות הנ"ל ?? האם "נורמלי" בהתחשב ואני בריאה בסהכ ולאחרונה מרגישה דפיקות לב חזקות מדי פעם במהלך היום לא רק במאמץ

יש הפרעות קצב. משמעותם לא ברורה לי - לא יכול לדון בלי לדעת כל הפרטים. מציע לפנות לרופא המזמין את הבדיקה

מנהל פורום הפרעות קצב לב