Sinus arrythmia האם זה תקין?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/05/2021 | 13:05 | מאת: אבי

היי, שלום בן 28 ביצעתי אקג 24 שעות עקב תחושות מוזרות באיזור החזה. Minimum heart rate 47 Maximum 116 שעות הבוקר 7 וחצי. sinus arrythmia 33 Slowest 39 bpm Bradycardia 3 Longest 5 beats כל התוצאות בשעות הלילה. האם הבדיקה תקינה?

מציע לדבר עם רופא שהפנה אותך לבדיקה.

03/05/2021 | 22:09 | מאת: אבי

רופא משפחה אמר תקין, קרדיולוג לא בקרוב בעקבות זה שאלתי את השאלה כאן, דעתך?

מזכיר שפורום זאת לא מרפאת מומחה. על בסיס הנתונים שבשאלה לא ניתן לקבוע האם יש הפרעות קצב או הולכה משמעותיות

מנהל פורום הפרעות קצב לב