האם זה מותר לסובלים מפעימה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/04/2021 | 19:03 | מאת: מר ויאגרה

אני אדם ללא מחלות רקע. למעט סבל מפעימה מוקדמת שאובחנה שפירה לאחר כול הבדיקות הולטרים, אקג, מאמץ אקו וכו׳ האם מותר לי ליטול ויאגרה? האם התרופה הזו בעלת סיכון להגביר לי את אפקט הפעימה מוקדמת/לגרום להתקף? (כי אצלי הפעימה אומנם שפירה אבל מאוד תסמינתית ומפחידה מבחינת תחושות של החסרת פעימה וכו׳)

פעיות מוקדמות ברוב המקרים הן הפרעות קצב לא מסוכנות. כמובן כל מקרה הוא שונה.. אין השפעה של ויאגרה על פעימות מוקדמות

מנהל פורום הפרעות קצב לב