פרפורים שעושים לי נעים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

27/04/2021 | 11:23 | מאת: ישראל

אציין כי זה חריג אצלי, אבל יש פעמים בעיקר בשכיבה/שינה אני מרגיש דקה שלמה של פרפורים הייתי קורא לזה רפרוף, קראתי פעם שיש התערבלות בין החדרים. אציין שזה נעים לי ובכלל לא מרגיש כאב, האם יש סיבה לדאוג או לבדוק? תודה מראש

האם יש סיבה לדאוג או לו רופא יוכל לענות רק אחרי בירור. כפי שאני מביו בעברית פשוטה מדובר בדפיקות לב. לא כל הרגשה כזאת היא עדטת להפרעות קצב. יתרה מזאת- לא כל הפרעת קצב היא מסוכנת, לא כל הפרעת קצב דורשת טיפול

מנהל פורום הפרעות קצב לב