קצב לב מהיר ועוד תחושות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/04/2021 | 01:35 | מאת: אלעד

יש לי קצב לב מהיר הרגשה לפעמים של הלב נופל עוצר ופעימה חזקה וגם כאבים באיזור הלב אני בן 34 עשיתי לפני שנתיים אקו לב במנוחה אקו לב במאמץ כמה פעמים אק"ג בדיקות דם לטרופונין והבדיקות יצאו תקינות כי גם בעבר היו לי את הסימפטומים האלו מה יכול לגרום לתחושות שאני חש אם הבדיקות תקינות של כאבים באיזור הרגשה של הלב נופל קצב לב מהיר ?

קודם כל אני לא בטוח שקצב מהיר והרגשה של "פעימות חזרות" קרורים לכאב באיזור. כאב קרוב לוודאי ממקור אחר- לא מהלב. לגבי דפיקות לב. אם אלו הבדיקות שעשית - הן לא מכוונות לבירור דפיקות לב. מציע לדון עם רופאים על מה הבדיקות שניתן לבצע (הולטר, Event recorder)

מנהל פורום הפרעות קצב לב