פרפור עליות (שנה וחצי)

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/04/2021 | 17:01 | מאת: דודי 68

שלום רב בן 68, פעיל, עם פרפור עליות כבר שנה וחצי. היו ויש נסיונות להיפוך ע"י פרוקור ותרופות דומות. ללא הצלחה. הבדיקות מראות רפרוף, פרפור ללא שינוי. אין מחלות רקע נוספות, ספורטיבי, מזון רגיל, לא דיאטה מיוחדת, לא מעשן. לא שותה. אבל כן טיפוס דאגן. לוקח ללב תרתי משמע.. בחודש האחרון מרגיש עייפות יתר, דפיקות חזקות ומהירות בתדירות גבוהה יותר במהלך היום והשבוע. גם משך הדפיקות עלה והתארך מ5, 10 שניות ל5 דקות כל פעם. כמה פעמים ביום. . בעיקר במנוחה. היפוך וצריבה נידחו על ידי. מחפש פתרונות לא פולשניים. 1. האם הפתרון החדשני של ההקרנות בתל השומר עובד ומביא תוצאות שנשמרות זמן? 2. האם דיקור סיני עוזר באמת לעיניין הפרפור? תודה רבה מאד

1. לגבי אבלציה בהקרנה. = י אפשר לקרוא לזה לא פולשני. הקרנה, למרות שלא מחדירים צנתרים, עדיין חודרת לגוף. עם תופעות נלוות אחרות = ב"שיבא" למיטב הבנתי בוצעה פעולה יחידה בשיטה הזאת ולא לפרפור פרוזדורים = הקרנות כטיפול בהפרעות קצב זאת ממש לא שיטה מקובלת היום, היא נסיונית = גם במרכזים באולם שמבצעים אותה זה מתבצע להפרעות קצב אחרות, לא פאפוא 2. לגבי דיקור סיני. השאלה לא אלי. אהני לא מכיר אף שיטה של רפואה "לא קונווציונאלית" שיכולה לעזור לטיפול בפרפור. אבל אני רופא ברפואה "רגילה" ולא מתמחה בדיקור סיני

17/04/2021 | 23:16 | מאת: דוגי

תןדה רבה על תשובתך

מנהל פורום הפרעות קצב לב