פרפור פרוזדורים אחריי היפוך

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/03/2021 | 19:04 | מאת: דרור

אם התרופות שנתנו לי פרורור קרדילוג ואלקוויס עוזרות אני. עדיין צריך לבצע אבלציה לב בגלל הסיכונים

השאלה לא ברורה לי. באופן כללי. הגישה לטיפול בפרפור פרוזדורים תמיד נדונה בין מטופל לבין הרופא שלו בכל מקרה לגופו. קיימות גישות שונות. טיפול תרופתי זאת אחת הגישות, אבלציה- עוד גישה. לא דווקא שתי גישות האלו מתנגדות אחת לשניה. יש מקרים של שילובים שונים של שתי הגישות. ז"א יש מטופלים שמקבלים תרופות לפני ו/או אחרי אבלציה באזיו שהו שלב. חלק מהתרופות שהזכרת לא קשורות בגישה (נוגדי קרישה). אני מציע לדון על זה עם קרדיולוג שלך ובמידת הצורך עם מומחה להפרעות קצב.

מנהל פורום הפרעות קצב לב