פירפור פרוזדורים -קריו אבלציה?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/03/2021 | 12:46 | מאת: אנדרי

שלום,בן 33 עברתי ב03.2015, 2017.07 ,03.2021 פירפור פרזדורים- אותו טריגר 3 מקרים -לחץ לפני כל השבועה, עייפות , ובבוקר מתאורר מהר ואז זה מתחיל... אתמול חשבתי שזה מתחיל שוב ,קשי נשימה ,חרדה וקור...ואז בצהריים היה התקף טכיקרדיה...עבר אחרי 20 דקות....בפעמים ראשונות ,טיפול להסדרת סינוס היה טרופה לוריד...אחרון היפוח חשמלי- אחרי שבאמבולנס קיבלתי איקוקור ועבר שעה ומשהו..איזה פרוצדורה או טיפול יכול להיות הכי מומלץ לתווך רחוק מאוד?תודה רבה

אין טיפול "הכי מומלץ". כל מקרה לגופו. יש לדון אל מספר בדיקות/טיפולים, כגון: בדיקה אלקטרופיזיולוגית (EPS) לצורך שלילה של הפרעות קצב אחרות כבסיס לפרפור, טיפול תרופתי או אבלציה.שיטות לאבלציה גם שונות. הזכרת קריו, קיימות שיטות גם אחרות. אני ממליץ בחום להתיעץ עם מומחה להפרעות קצב: קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג.

מנהל פורום הפרעות קצב לב