עזרה לבן 23 מיואש תודה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/03/2021 | 04:54 | מאת: תודה מראש

בן 23, ללא מחלות בעקבות פעימה מוקדמת, או פעימה כפולה עברתי אקג,הולטר48,אקו לב,בדיקה במאמץ כולם - תקינים ב100% והרופאים אומרים שזה שפיר לחלוטין (הבדיקות הללו בוצעו לפני 4 שנים אני סובל כבר כ4 שנים מהתופעה) העניין הוא שזה כל-כך מפחיד , אחת לכמה שבועות, ללא התראה מוקדמת, בעוד אני עוסק בעינייני הלב ״עוצר״ לרגע ואז דופק באטרף לכמה שניות או לחילופין דופק כפול או משולש בבת אחת. במקום דפיקה אחת, ואז דופק באטרף לכמה שניות זה לא מלווה בכאבים, חוסר נשימה, או ביטוי פיזי כלשהו אבל. זה כן מלווה בפחד אדיר , תחושה חרדת איומה, הפנים מאדימות, צמרמורות עוברת בכול הגוף, והלב כאילו עכשיו הולך לקרוס ! אני פשוט מרגיש אותו רוצה לצאת מבית החזה או צועק הצילו זה קורה לכמה מילישניות בודדות ונעלם כלא היה!! האם מכיוון שזה קורה לעיתים רחוקות ברמה של 4-5-6 פעמים בשנה , היית ממליץ פשוט ״לבלוע״ את הצפרדע ולהתמודד , או שעליי ללכת ולבקש טיפול תרופתי כלשהו ובכללי, יתכן שתחושה כזו איומה, מפחידה, מצמררת , היא באמת חסרת כול משמעות רפואית אמיתית?

פעימות מוקדמות ברוב המקרים לא מסוכנות. אני מניח רןפאים, אחרי שעברו על בדיקות שעשית הגיעו למסכנה שזה נכון גם במקרה שלך

מנהל פורום הפרעות קצב לב