קצב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/03/2021 | 18:08 | מאת: א

שלום רציתי לדעת באיזה הפרעות קצב משתילים דפיברילטור? בדוח הקוצב שלי היה כתוב שהוא ראה high ventricular rate. מה זה? האם קוצב לב מקליט את כל ההפרעות קצב?

03/03/2021 | 18:48 | מאת: א

האם זה פרפור פרוזדורים?

השאלה לא ברורה. 1. דפיברילטור משתילים בהתוויות שונות. מטרטו זה למנוע דום לב כתוצאה של הפרעות קצב חדריות. 2. HRV זה קצב ידרי גבוה - מוסג בשימוש במעקב אחרי קוצבים ודפיברילטורים. סיבות לזיהוי HRV הן שונות. הפרעות קצב (חדריות ועליתיות) ולא רק. כל מקרה לגופו ועובר בערכה ע"י רופאים. 3. ניטור של הפרעות קצב ע"י דפיברילטורי - הכי מדויק בין כל השיטות הקיימות. אבל גם כאן לא תמיד קל לאבחו במדויק.

מנהל פורום הפרעות קצב לב