תוצאת בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/02/2021 | 18:46 | מאת: רחל

שלום, בבדיקת הולטר לב נמצאו הפרעות קצב על חדריות APC'S בכמות מרובה 2909 בהקלטה 2 צרורות של טכיקרדיה טריאלית עד מהיות של 135 לדקה. הפרעות הולכה: אין, שינויים משמעותיים בקטע ST : אין. אני מצ"ב את תוצאות בדיקת ההולטר ואשמח אם אוכל לקבל פיענוח - תודה

1. לא יכול לראות תוצאות. 2. פיענוח בידיך 3. מזכיר שזאת לא מרפאה ולא מכון לב לקבלת תוצאות בדיקות. בתיאור שנמצא בשאלך - הפרעות קצב עליתיות לא קשות (לפח תחאור). אני מציע: 1. לקבל הסבר מרופא שהפנה לבדיקה 2. במידת הצורך לפנות ליעוץ קרדיולוג

מנהל פורום הפרעות קצב לב