מכשיר גלי רדיו ביתי להצערת עור הפנים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

16/02/2021 | 11:48 | מאת: אפרת

היי. אני רוצה לשאול בקשר למכשיר גלי רדיו ביתי להצערת עור הפנים. רכשתי מכשיר של pollogen ) חברה ישראלית נדמה לי )שנקרא Tripollar stop. המכשיר פועל על גלי רדיו וחימום האיזור. בעלון כתוב שלמי שיש קוצב לב ומחלות לב אחרות לא להשתמש במכשיר. יש לי מדי פעם פעימות לב מוקדמות/ לא סדירות. בדקתי את העניין לפני שנה עם רופא והוא אמר שזה בסדר 🤷🏻‍♀️ האם אני יכולה להשתמש במכשיר זה או שלא מומלץ ? כי אתמול עשיתי טיפול ראשון ולאחר מכן הרגשתי את הפעימות. לא יודעת אם זה קשור למכשיר או שזה פשוט היה לי באותו הרגע. תודה

1. לגבי הפרעות קצב שיש לי לא מספיק מידע. ישנן הפרעות קצב שונות. 2. לגבי שימוש במכשיר- יש להתעניין אצל היצרן עם מידע רלוונטי לגבי מחלות.

מנהל פורום הפרעות קצב לב