הפרעות קצב אחרי הפסקה ממושכת של פרולול

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/01/2021 | 09:38 | מאת: שני

נטלתי פרולול במינון 40 מג לתקופה של 8 שנים למניעת מגרנות. בחצי שנה האחרונה אני ללא פרולול. הירידה נעשתה באופן הדרגתי כמובן. אני כבר חצי שנה בלי הכדור בכלל ומרגישה הפרעות קצב בעיקר בלילה לפני שינה. האם זה קשור? כמו החסרת פעימה ואז הפעימה מורגשת חזק. תודה.

קשה לי להתרשם, אך לפי הסיפור אולי (לא חד משמעי) מדובר בפעימות מוקדמות. תרופות כגון פרולול ניתנות לטיפול בפעימות מוקדמות. יש סיכוי מסוים שאולי פרולול באופן עקיף מנע פעימות מוקדמות קודם, אבל: 1. הייתי ממליץ לעשות כמה בדיקות לאיבחון של הפרעות קצב 2. אולי זה רק צירוף מקרים

מנהל פורום הפרעות קצב לב