פעימה מוקדמת מלחיץ מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/01/2021 | 15:52 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר אני בן 26 בריא אך חרדתי מאוד מאוד עשיתי את כל הבדיקות למעט הולטר וכל הבדיקות שלי יצאו תקינות. והיו לי מידי פעם ועדיין כאילו הלב החסיר פעימה שהבנתי שזה נקרא פעימה מוקדמת ואחרונה שמעתי על צעירים שמתים וקורה להם משהו בלב האם מפעימות מוקדמות בגיל כזה אפשר למות? האם זה הפרעת קצב?

1. לא אובחנו אצלך פעימות מוקדמות 2. כן לא תמיד קל לאבחן ואפשר להסתמך על תלונות 3. במידה וכן מדובר בפעימות מוקדמות. הפרעות קצב האלה הן קלות, לא מסוכנות

12/03/2021 | 11:48 | מאת: פעימות

איך מטפלים בפעימות מוגברות ?

מנהל פורום הפרעות קצב לב