שאלה בנושא פעימות מוקדמות.....

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/01/2021 | 21:55 | מאת: אבי

שלום ד״ר אני בן 26 בריא אך עם חרדות קשות. מידי פעם בערך פעם בחודש חודשיים יש לי במנוחה הרגשה כאילו הלב החסיר פעימה הבנתי שזה פעימות מוקדמות ביקשתי מהרופאה בדיקות ועשיתי פעמיים אקג ואקו לב שיצאו תקינים לחלוטין. ויש לי עוד תור לאקו לב במאמץ רציתי לדעת האם זה מסוכן? ואם צריך לעשות עוד בדיקות אחרי האקו לב במאמץ במידה ויוצאת תקינה?

פעימות מוקדמות זאת הפרעת קצב לא מסוכנת. נכון לעכשיו זאת הערכה קלינית, ללא הוכחה בבדיקות. בנוסף לבדיקות שבוצעו ותבוצענה אני ממליץ על הולטר 24-48 שעות

מנהל פורום הפרעות קצב לב