כאב חזה במאמץ lbbb wide complex

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/01/2021 | 01:28 | מאת: דודו

שלום , אני בן 25 . מגיל 17 בערך סובל מכאב חזה בזמן מאמץ שהדופק הוא גבוה . עברתי תחילה כל בדיקת מאמץ שהיו תקינות. בשנה האחרונה התחיל להציק לי שוב הנושא כי חזרתי להתאמן, ועברתי שוב בדיקות מאמץ שגילו שיש לי חסם הולכה lbbb wide complex tachycardia בדפקים בערך של 170 פלוס. עברתי סיטי לב ו mri לב שיצאו תקינים. גם אקו לב יצא תקין, הולטר שמלבד apbs rare הכל תקין. הרופא שלי אמר שאפשר להתאמן ללא חשש. האם נכון? האם החסם הולכה הזה יכול להיות בעצם תסמין של כאב חזה? האם ניתן לחיות עם זה עד 120? תודה ושבוע טוב!

קשה לי לענות. אם יש ספיקות, אני מציע לפנות לרופא שלך, לקרדיולוג. בלי לראות כל הנתונים לא יכול לענות. לא ברור לי מה היה הממצא במבחן מאמץ. רוב הסיכויים שממצא לש מאמעותי לאור כל הבדיקות תקינות, אך אני לא יכול לקבוע

מנהל פורום הפרעות קצב לב