הולטר 24 שעות -12 לידים פעימות מוקדמות מרובות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/01/2021 | 11:04 | מאת: דניאל

דוקטור נכבד בן 62,סוכרת י.ל.ד מאוזנים.עקב ריבוי פעימות מוקדמות ובקשתי לשקול אבלציה נשלחתי לבדיקה שבנדון. אודה באם תשפוך מעט אור על תוצאותיה: "קצב בסיסי סינוס,ממוצע 65 פ' לדקה,טווח בין 55-90 פ' לדקה, נרשמו APBS לא שכיחים (0.2%. נרשמו VPVS שכיחים,סה"כ 4580, 5% מסך הפעימות בתבנית LBBB לא ממקור OUTELOW TRACT ללא אירועי PAF. האם ישנם ממצאים מדאיגים מעבר לכמות הפעימות המוקדמות? מקדים תודה לתשובתך

האם ממצאים מדאיגים או לא- זאת החלטה של רופא שהפנה לבדיקה. מתוארים פעימות מוקדמות בכמות בינונית

מנהל פורום הפרעות קצב לב