פענוח הולטר והכוונה לטיפול

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

28/12/2020 | 20:15 | מאת: עינת

בהריון בשבוע מוקדם(13) בשביל תופעות מהסוג הזה לפי גניקולוג.הרקע-טכיקרדיות במנוחה וטכיקרדיות מאוד גבוהות במאמץ קל יחסית. מרגישה את הפעימות של הדופק במסלול של לב-צוואר-ראש, דופק מאוד בולט בצוואר באופן רנדומלי לרוב במנוחה ללא טכיקרדיה. אקו לב תקין למעט אי ספיקה טריויאלית חדשה של מסתם טריקוספידלי. אשמח לחוות דעת בנוגע לעניין, רוב הקרדיולוגים הלכו לאיבוד עם המקרה. קצב סינוס מקסימלי 145 מינימלי 57,ממוצע 83. Pvc's2 Pac's 47 ללא הפרעות הולכה ושינויים בst

נראה לי שהמקרה דורש יעוץ מסודר. 1) אין מספיק מידע 2) יש לקבל החלטות חשובות מזכיר- זה פורום לשאלות כלליות

מנהל פורום הפרעות קצב לב