פעימות מוקדמות שלא נצפו בהולטר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/11/2020 | 12:05 | מאת: ימית

ד"ר שלום, אני בת 40, ביצעתי בדיקת הולטר והרגשתי הרבה פעימות ורטט בלב בזמן ההולטר. אני מצרפת לך את הבדיקה, היא יצאה תקינה ואפילו לא אחת! האם זה היה רק בראש שלי? או האם ההולטר לא היה מורכב טוב על הגוף? למרות שאני מאמינה שהיו שמים לב שהוא לא מורכב טוב על הגוף? איזה הסבר יש לזה שאני ממש הרגשתי אפילו ביד נגעתי והרגשתי אי סדירות ועדיין זה תקין...

לא יכול להראות את הבדיקה. במידה וטכנית היו בעיות שהזכרת, היו מציינים את זה בסיכום. אם זה לא צוין, הבדיקה תקינה וגם טכנית טובה. ואז הסיגום שההרגשות לא קשורות להפרעות קצב או הולכה בלב.

מנהל פורום הפרעות קצב לב