טיפול בפרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

05/10/2020 | 15:52 | מאת: דב שורץ

קראתי באינטרנט שיש טיפול בפרפור פרוזדורים - אבלציה ע"י צנתור אשר ההצלחה שלו 70-90 % לעומת זאת יש אבלציה ניתוחית שמושתל מכשיר השומר על קצב הלב וההצלחה שלו 85% הוא גם נראה כטיפול חיצוני אסטטי שאין סכנה שיחזור הפרעת הקצב מה שכן יכול להיות באבלציה ע"י צנתור וגם פרק הזמן להחלמה וחזרה לפעילות קצרה יותר. מה דעת הפורום ?

לא קיים קוצב כטיפול בפרפור פרוזדורים. שחעוא הצלחה באבלציה לפרפור פרוזדורים נע בין 50לבין 80%, תלוי בסוג הפרעת קצב, מצב של הלב ומדדים אחרים.

מנהל פורום הפרעות קצב לב