שלום רב קרדיולוג נכבד, הערה ברשותך

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/08/2020 | 10:24 | מאת: דניאל

כמי שעוקב אחר הפורום עושה רושם שמנהל הפורום לא מתייחס ברצינות לפונים, מתחמק מלענות על שאלות ואף מתחכם שלא לצורך. אני בטוח שיש הרבה רופאים טובים שישמחו להתחלף.

כמי שמנהל את הפורום לא יכול להסכים. אני תמיד מתייחס בשיא הרשיצות לכל שאלה שהיא שאלת פורום. מצד שיני אני לא יכול לפתוח פה מרפאה למתן יעוצים. יש הרבה שאלות כגון "נא פיענוח הולטר", "יש לי פיענוח מה המשמעות". אלו לא שאלות פורום. אלו שאלות עם בקשת יעוץ

מנהל פורום הפרעות קצב לב