אבילציה לרפרוף ופרפור

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/06/2020 | 09:46 | מאת: צור

הקרדיולוגים ממליצים לי על אבילציה, אני מרגיש טוב , הפרפורים והרפרופים לא מפרעים לאיכות חיי , עד כמה אני מסכן את מצבי הרפואי בכך שאני לא עושה אבילציה כי חושש מהסיבוכים? 2. האם יש טעם לעשות אבילציה רק לרפרוף ולא לפרפור?

1. לא יכול לענות. כדי לענות צריך לדעת כל הפרטים. 2. יש מצבים בהם יש מקום לאבלציה של רפרוף קודם כל ולראת מה קורה בהמשך. בחלק מהמקרים אבלציה של רפרוף מונעת גם פרפור (מיעוט המקרים, אבל כן קיימים)

מנהל פורום הפרעות קצב לב