דופק מהיר ביקיצה לאחר חלום

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/05/2020 | 16:41 | מאת: ליאור

זה קורה לי כל יום כבר חודש.וכמה פעמים במשך הלילה.אני ישן כשעתיים וקם עם דופק חזק ויחסית מהיר.וזה בדרך כלל אחרי חלום.לאחר כמה דקות הדופק מתייצב ונעשה נורמלי.אחר כך אני נרדם,ושוב בדיוק אחרי שעתיים,אחרי חלום,אני מתעורר עם אותם סימפטומים.שלוש פעמים כל לילה.ובדיוק לאחר שעתיים של שינה.זה כנראה מעיר אותי.עשיתי בעבר שלש פעמים בדיקות הולטר שיצאו תקינות.זה קרה לי בעבר,אלא רק לעיתים הרבה יותר רחוקות.עכשיו זה כל יום.תופעה כזאת מוזרה לא קרתה לי אף פעם.

10/05/2020 | 16:57 | מאת: ליאור

אני ידוע כאדם חרדתי מאד.אני כבר לוקח הרבה שנים פלואוקסטין.אבל דבר כזה הוא מאד מטריד ולא נעים.

10/05/2020 | 16:59 | מאת: ליאור

האם יש אפשרות שזה לא הפרעת קצב?

ראה תגובתי

לפי הסיפור נראה לי שלא מדובר בהפרעות קצב, אלא בקצב מועץ תקין כתגובה לחלום אולי. יתכנו הפרעות שינה. מציע לפנות לרופא המש]חה. נדרש בירור שיכלול הולטר ל-48 שעות, מעבדת שינה. אולי בדיקות נוספות

מנהל פורום הפרעות קצב לב