פענוח הולטר לב שעשיתי בעקבות דפיקות מהירות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/04/2020 | 10:36 | מאת: ליטל

אני מאוד לחוצה יש לי תקופה דפיקות לב מהירות קיבלתי פיענוח והוא כך: קצב סינוס עם ממוצע של 87 לדקה ביממה(67-129) נרשמו הפרעות קצב מסוג: חדריות:בודדות-1 MOBITZ I. מספר ארעים, RR פחות מ2 שניות. אשמח לתשובה תודה מראש

לא ניתן לענות בצורה מושכלת על סמך קיצור כל כך דל של הפיענוח. סה"כ , אם אני מבין אותו מכון, לא רואה בעיה רצינית, אך שוב... התשובה שלי ממש לא מדויקת בשל מידע ממש לא מדויק.

04/05/2020 | 10:21 | מאת: ליטל

מה שרשמתי זה בדיוק מה שקיבלתי בפיענוח לא היה משהו אחר.

כן. אבל מלבד סיכום יש עוד אמון מידע בבדיקה. כוול סיכום שיוצא ממשחב, תדפיסים ועוד

מנהל פורום הפרעות קצב לב