תוצאות הולטר לגבי דופק איטי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/04/2020 | 02:58 | מאת: כנרת

היי דר' רציתי בבקשה ליתייעץ איתך עשיתי בדיקת הולטר הרופא משפחה רשם לי vpb מועטים והאטה הדופק עד 29 ודשאלתי באיזה שעה היה לי אמר בשעה 8 בבוקר וניראה לי שעדיין ישנתי האם זה מסוכן והאם יכול לגרום לדום לב אני ממש מפחדת אשמח עם תוכל ייעץ לי

לא יכול לעמות בלי לעבור על תרשימי הולטר. בגדול של קצב ל-29 זה ממצא שדורש התייחסות. אבל, צריכים להיות מאוד מדויקים בהערכה

20/04/2020 | 16:54 | מאת: כנרת

איך אני יכולה ליתייעץ איתך לגביי זה ולהראות לך את תוצאות ההולטר

מנהל פורום הפרעות קצב לב