קוצב לב בעקבות דופק נמוך

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/02/2020 | 11:15 | מאת: ציק

בת64 עם היסטוריה של הפרעות קצב ואבלציות שלא צלחו. בבדיקת הולטר התוצאות היו מהירות מינימלית 39 מקסימלית 59 ממוצעת 45. הוצע לי קוצב מסוגDDD. האם זה יפתור את הבעיה? האם אפשר לאחר ההשתלה להפסיק ליטול תרופות האם קוצב סוג מיקרה מתאים לדופק נמוך? תודה

לא מספיק נתונים. יש מספר סוגים של קוצבים כולל מיקרה וההחלטה מה להשתיל תלויה בהרבה דברים כולל סוג הפרעות קצב/הולכה. מיקרה כן מתאים לדופק נמוך - בכלל כול קוצב מושתל בשל דופק נמוך, אבל שוב- תלוי בסוג הפרעת קצב ודברים אחרים.

מנהל פורום הפרעות קצב לב