דופק לא סדיר וסחרחורות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

23/01/2020 | 12:21 | מאת: אלמונית

רציתי לשאול אם אני צריכה להתחיל לדאוג כשאני מרגישה כל כמה דקות שהלב שלי מחסיר 4 עד 5 פעימות בעיקר במנוחה ואני מתחילה להרגיש מן מועקה וסחרחורת קלה? עשיתי אקו ומיפוי לב ויצא יחסית תקין.... אשמח לשובתך

אני מניח שעשית בדיקות שהזכרת בהמלצת רופא. אז למה לא לשאול אותו(ה)? גם לר ברורה לי שאלה? להתחיל לדאוג? אני קרדיולוג. יתכן התופעות הן קשורות לפעימות מוקדמות - מצב לא מסוכן. מציע לעבור על שאלות בפורום - יש הרבה שאלות ותשובות בנושא. כדי לקבל תשובה יותר ברורה מציע לפנות לרופא

מנהל פורום הפרעות קצב לב