הפרעת קצב וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

02/12/2019 | 07:49 | מאת: יהל

שלום, עברתי אבלצייה לפני 4 חודשים בשל הפרעת קצב wpw שהתגלתה במקרה כהפרעה מולדת. הפרוצדורה עברה בהצלחה והבדיקות תקינות. בימים אלו מתחילה טיפולי פוריות לשימור וכניסה להריון ונוטלת הורמונים. האם זה יכול לגרום להפרעת קצב לחזור? האם יש סיכון כלשהו בנטילת הורמונים? מחכה לתשובתו של המנתח שלי במקביל, אבל אודה לתשובתך.

אבלציה של מוליך הנוסף, Accessory pathway שמבצעים לאנשים עם WPW מצליחה מאוד וסיכון לחזרה לא יותר מ-2%. אני נלא רואה בעיה בטיפול כלשהו. למעשה במידה ואבלציה הצליחה, אין יותר בעיה לבבילת. בכל מקרה מקובל להתיעץ עם הרופא(ה) שביצע(ה) את הפעולה

מנהל פורום הפרעות קצב לב