פירפור פרוזדורי, שימוש בפחאוועקס

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/11/2019 | 05:59 | מאת: גנט

אני בת 52 עם פרפור פרוזדוריזה כבר 5 שנים, קיבלצי בעבר מדללי דם ובשנתים אני עם פרפורים פרוזדוריים נתנו לי פלאוויקס, בהתייעצות עם כמה מומיים בהפרעות קצב שני מומחים אנרו לי שאין צורך במדלל דם ורופא מטפל אמר שכן לקחת, מה אני צריכה לעשות, ועוס שאלה האם מותר לי לטוס, אני מטופלת בקרדילוג ובטמבוקוראודה לעזרתכם

היית אצל 2 מומחים ושנהים נתנו אותה המלצה. אני לא מכיר כל הפרטים, לכן לא יכול להמליץ. רק לפי הגיון נראה לי שכדי לסגור את העניין עם רופא(ת) המשפחה, לדון אתו(ה) על המלצות המומחים. לגבי טיסות בכלל לא ברורה לי שאלה? למה שיהיה אסור לטוס?

מנהל פורום הפרעות קצב לב