הבהרה לגבי פעימות מוקדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/11/2019 | 21:45 | מאת: שי ל.

שלום ראיתי שהסברת כאן למישהו לגבי פעימות מודמות. מעניין מאוד. אם אפשר לשאול מה יותר "גרוע" couplets או טריגמניות או קואדרמניות? אם אני מבין נכון קואדרמניות זה אומר שרק אחת ל 4 פעימות היא מוקדמת האם קאפלטס זה אחד ל2 ? או שקאפלטס זה רצף של שתיים רצופות ואז זה פחות טוב מטריגמניות? תודה רבה

Couple זה מתרגום פשות מאנגלית זוג. זה שתי פעימות מוקדמות ברצף. לגבי מה "יותר גבוע" - שאלה לא רלוונטית. אין "יותר גרוע" או "יותר טוב". כל מקרה לגופו

מנהל פורום הפרעות קצב לב