קולונוסקופיה עם קוצב לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

04/10/2019 | 08:39 | מאת: אלכס

שלום.בן 79 עם קוצב דפיברילטור מזה 8 שנים.עליי לעבור קולונוסקופיה עם ביופסיה.קראתי שבמהלך הפעולה משתמשים במכשיר המשבש את פעילות הקוצב.האם עליי לעבור בדיקת קוצב לפני ואחרי הפעולה?האם המרדים במהלך הבדיקה עוקב אחרי פעילות הקוצב?האם יש צורך לשנות פרמטרים של קוצב לפני הבדיקה?תודה מראש,אלכס

כן צריך להיבדק במרפת קוצבים לפני הפעולה. צורך בתכנות המכשיר נקבע שם. מרדימים אומרים לדעת מה לעשות - בהתאם להמלצה של מרפאת קוצבים

מנהל פורום הפרעות קצב לב